3 April: Openingsrit

April

Zondag 3 april is de openingsrit van het seizoen van WTC Glasstad Leerdam. Het is een rit voor alle leden, voor de mensen die hun fiets voor het eerst uit de schuur halen na de winter en voor de leden die gewoon doorgefietst zijn deze winter op racefiets of mountainbike. Er zijn namelijk 3 afstanden met gezamenlijk koffie tijdens de rit:

– 50 kilometer (rustig tempo)
– 75 kilometer (circa 28 per uur)
– 100 kilometer (circa 30-31┬áper uur)

De groepen rijden andere routes, maar we zullen samen koffie drinken bij de Stapelbakker in Beesd. Elke groep krijgt minimaal 1 wegkapitein mee. Na afloop is er gelegenheid tot koffie en fietsplannen bij de Beren aan het water !

Verzamelen om 09:00 aan de Lingedijk in Leerdam (parkeerplaats). Graag allemaal de clubkleding aan !