Start wegseizoen 2019

Het wegseizoen is weer gestart! Op 7 april reden we onze openingsrit onder prachtige weersomstandigheden met een groot aantal leden. Er kon gekozen worden uit 3 afstanden.  Sommige leden haalden voor het eerst na de winter de fiets uit de schuur en anderen hebben de hele winter doorgetraind op racefiets, mtb of spinning-bike. Alle drie de groepen kwamen ongeveer op hetzelfde tijdstip aan bij de Stapelbakker op de Mariënwaerdt voor een kop koffie. Het terras kleurde blauw door de vele Glasstad fietsers.

We hebben dit jaar weer een aantal nieuwe leden erbij gekregen. Welkom bij de club! Het aantal vrouwelijke leden blijft echter wel sterk achter bij het aantal mannelijke leden. We zouden het leuk vinden als er meer vrouwen lid willen worden, daarom zullen we dit het komende jaar promoten.

Er staan weer een aantal leuke activiteiten op de planning, naast de wekelijkse ritten. De eerstvolgende activiteit is de Arno Wallaard Memorial op 2e paasdag (22 april). Deze toertocht met als startplaats Meerkerk, willen we als club gezamenlijk gaan fietsen. We starten om 8.30 vanaf de parkeerplaats tegenover de glasfabriek en fietsen dan met z’n allen naar de startplaats in Meerkerk. Er kan gekozen worden uit een afstand van 60 km en een afstand van 100 km.

Het bestuur wenst jullie een mooi wegseizoen!