Start wegseizoen 2018!

Het wegseizoen is weer gestart! Op 8 april reden we onze openingsrit onder prachtige weersomstandigheden met een groot aantal leden. Er waren 3 afstanden met een gezamenlijke tussenstop bij de Stapelbakker op de Mariënwaerdt. Sommige leden haalden voor het eerst na de winter de fiets weer uit de schuur en anderen hebben de hele winter doorgetraind op racefiets, mtb of spinning-fiets. Ook hebben we dit jaar weer een leuk aantal nieuwe leden erbij. Welkom bij onze club!

Rob van Leerdam heeft vanwege drukke werkzaamheden en een intensief trainingsschema besloten om het bestuur te verlaten. We zijn blij dat we in Patrick Gerwig weer een nieuw bestuurslid hebben gevonden.

In april wordt er een aantal nieuwe wegkapiteins opgeleid door de NTFU zodat het totaal aantal wegkapiteins nu uitkomt op 25. Hiermee kunnen we borgen dat er altijd een wegkapitein aanwezig is.

Het komende seizoen hebben we weer een aantal leuke activiteiten in de planning. De eerstvolgende activiteit is de Arno Wallaard Memorial. Deze toertocht met als startplaats Meerkerk, willen we als club gezamenlijk gaan fietsen.

Het bestuur wenst jullie een mooi wegseizoen!